Skútršňůra 2012 Praha

21.05.2012 00:00

Že by letos pěkná vyjížďka do Rabyně vypadla? To jsou změny. Fakt se kemp Rabyně nekoná. Kemp Džbán v Praze mi nepřipadá jako šťastné řešení po bezmála 40 km najetými mezi baráky a reklamními slogany. Stává se z toho komerčně zábavní akce "Pražáci sobě". Vstup za 50 Kč i pro nemotorkáře udělá z oblíbeného skútrsrazu jeden velký mejdan v pátek i v sobotu v noci. Tuším, že se celá akce časem přesune do roviny městských padesátek a diskotékové veřejnosti. Ti, kteří mají skútr i na cestování asi brzy zvolí jiný druh srazů. Je mi líto že si s manželkou neprojedeme přírodu v okolí Prahy a nedáme v Rabyni piňakoládu v Tropical baru u vody a rožněné prasátko. Pražáci, užijte si to a přeju pěkné počasí. 

Možná, že je letošní akce takto koncipována s úmyslem nenásilně snížit počet účastníků. Organizačně je to záhul, jeden rok 300 motorek, další rok 600 motorek a letos třeba i 900 kousků. V tom případě by ale bylo velmi účelné, dostat takovou bandu co nejrychleji z města a ne ji naopak protáhnout 40 km pouze městem. 

Jelikož se manželce skútrařská Rabyně líbila, už tam plánuju cestu, možná i s dalšími motokolegy. A je úplně jedno, zda na skútrech nebo na Goldu. Motorka jako motorka. Jde přeci o víkendovou vyhlídkovou jízdu do příjemného přírodního prostředí. 

https://www.skutrsnura.cz/9-snura-2012-priprava.html

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode